Oxazepam kopen

Voordelen en gebruik van oxazepam

Dit geneesmiddel wordt gebruikt voor de behandeling van angst en acute alcoholontwenning. Het behoort tot de klasse van geneesmiddelen die benzodiazepinen worden genoemd. Het werkt in op de hersenen en op het centrale zenuwstelsel van de patiënt en heeft zowel een kalmerende als een ontstekingsremmende werking. Er zijn natuurlijke stoffen in het lichaam (GABA) die door oxazepam worden beïnvloed om hun werking te versterken. Hierdoor wordt de patiënt kalm en ontspannen.
Oxazepam kopen
Oxazepam kopen

Voordelen van Flurazepam

Flurazepam behoort tot de klasse van geneesmiddelen die helpt bij de behandeling van slaapproblemen meer specifiek genaamd slapeloosheid. Dit geneesmiddel helpt de patiënt om sneller in slaap te vallen in vergelijking met de tijd die de patiënt nodig heeft om in slaap te vallen zonder flurazepam te gebruiken. Het vermindert ook het aantal keren dat de patiënt ’s nachts wakker wordt en zorgt ervoor dat de patiënt langer kan slapen.
Dit helpt hem om ’s nachts een rustige slaap te krijgen. Hierdoor kan de patiënt ’s morgens fris wakker worden. Benzodiazepinen zijn de klasse van geneesmiddelen waartoe flurazepam behoort. Flurazepam heeft een kalmerend effect op de hersenen, waardoor de patiënt rustiger wordt. Dit geneesmiddel wordt gewoonlijk voorgeschreven voor een periode van niet langer dan één tot twee weken. Als de toestand van de patiënt echter niet verbetert, moet onmiddellijk een arts worden geraadpleegd.

Wijze van gebruik van oxazepam

Oxazepam wordt door de patiënt rechtstreeks via de mond ingenomen. Lees voor het innemen van oxazepam de richtlijnen die u van uw apotheker heeft gekregen. Raadpleeg uw arts of apotheker als u nog vragen heeft. De aan u voorgeschreven dosering is afhankelijk van uw medische toestand, leeftijd en reactie op de behandeling. Als dit geneesmiddel gedurende een langere periode wordt gebruikt, kan het zijn dat het niet meer werkt en niet meer werkzaam is. Raadpleeg in dat geval uw arts.

Dit geneesmiddel kan verslaving veroorzaken als het in hoge dosering en gedurende een lange periode wordt gebruikt, omdat het verslavend is. Gebruik of misbruik het geneesmiddel niet te veel om de kans op verslaving te verkleinen. Gebruik dit geneesmiddel volgens het voorschrift van de arts of uw apotheker en verhoog of verlaag de dosering niet op eigen houtje. Als u een probleem heeft met uw dosis, raadpleeg dan uw arts of apotheker.

Lees ook: zolpidem kopen

Bijwerkingen van het gebruik van oxazepam

Veel voorkomende bijwerkingen van het gebruik van oxazepam zijn duizeligheid, wazigheid, wazig zien, en hoofdpijn. Elk van deze of een combinatie van deze bijwerkingen kan worden waargenomen bij patiënten die dit geneesmiddel gebruiken. In het geval dat uw toestand verergert of de bijwerkingen gedurende een lange periode aanhouden, raadpleeg dan onmiddellijk uw arts.
Dit geneesmiddel wordt voorgeschreven door de arts volgens het professionele oordeel van de arts, de voordelen van het geneesmiddel zijn groter in vergelijking met de bijwerkingen. Meestal hebben patiënten geen ernstige bijwerkingen van het gebruik van dit geneesmiddel. In het geval dat u ernstige bijwerkingen waarneemt, zoals slaapstoornissen, problemen met urineren, beven, onhandigheid, problemen met spreken, stemmingsproblemen of geestelijke gezondheidsproblemen, problemen met lopen of verhoogde of verlaagde interesse in seks, ga dan onmiddellijk naar uw arts.
Bepaalde bijwerkingen zijn zeer zeldzaam, maar worden bij enkele patiënten waargenomen, zoals aanhoudende keelpijn, koorts, donkere urine, braken, vermoeidheid, flauwvallen, vergeling van de ogen, aanhoudende misselijkheid, buikpijn of maagpijn. Bezoek in zo’n geval onmiddellijk uw arts.

Interacties met andere geneesmiddelen

Interactie van geneesmiddelen met bepaalde andere geneesmiddelen kan het risico op bijwerkingen verhogen of de werking van het geneesmiddel veranderen. Vertel uw arts tijdens uw controle welk geneesmiddel u gebruikt. De lijst van dergelijke medicijnen en geneesmiddelen omvat voorgeschreven en niet-voorgeschreven geneesmiddelen, en kruidenproducten die u gebruikt. Begin of stop niet met het gebruik van een geneesmiddel zonder voorafgaand overleg met en goedkeuring van uw arts of apotheker. Enkele geneesmiddelen die niet samen met oxazepam mogen worden gebruikt zijn natriumoxybaat, orlistat, kava, digoxine, en clozapine.